loader

Een penis sleeve wordt om de penis geschoven waardoor deze groter lijkt. Een penis sleeve helpt om langer door te kunnen gaan en de partner nog meer te plezieren.

Zo zijn er penis sleeve’s met ribbels en noppen aan de buitenzijde, zeer realistische en gladde penis sleeve’s, transparante sleeve’s of sleeve’s zonder top. Iedere sleeve zorgt ervoor dat de vrijpartij nog aangenamer wordt.

Kunstvagina’s zijn ideale masturbators omdat ze zeer realistisch zijn. De kunstvagina’s komen in vele verschillende uitvoeringen en formaten.

Zo zijn er kunstvagina masturbators gemaakt van realistische materialen, in huidskleur of transparant, in een blik of met handvat.

Allemaal zeer natuurgetrouw voor een levensechte ervaring.

Penisringen zijn ringen die om de penis geschoven worden. Met een siliconen, rubberen of metalen cockring wordt er langer een erectie behouden. Elke soort materiaal voelt anders aan en draagt ook anders.

Van brede tot smalle, zwarte tot felgekleurde en geribbeld tot gladde cockrings, allerlei soorten zijn bij Erodreams te koop.

In een paar muisklikken online te bestellen.

Opblaaspoppen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar bij Erodreams. Voor elke voorkeur, zoals blondines of brunettes, dik of dun en man of vrouw, zijn er geschikte opblaaspoppen te vinden in onze webshop.

Afhankelijk van de variant bevat de opblaaspop openingen bij de mond, anus en vagina. Voor iedere voorkeur en prijsklasse is er een geschikte opblaaspop te vinden.

Tepelklemmen prikkelen en stimuleren de tepels en geven een extra draai aan het seks spel. Zeer populaire sekstoy en onmisbaar in het nachtkastje van degene die van kinky houdt.

Dit aanbod is perfect samengesteld voor mannen.

Met een penis pomp wordt de penis verlengt en wordt er gezorgd voor een langdurige erectie. Het assortiment penispompen van Erodreams bestaat uit pompen in verschillende formaten.

Met behulp van een handpompje zuigt de pomp snel en sterk vacuüm. Sommige penispompen zijn transparant of er zijn centimeters op afgebeeld zodat men kan zien hoe groot de penis wordt.

Met een zachte opening voor comfortabel gebruik.

Aan de masturbators van Tenga zal elke man veel plezier beleven. De masturbators van Tenga zijn in verschillende vormen en formaten leverbaar.

Zo zijn er masturbator eieren van goede kwaliteit maar ook luxe masturbators verkrijgbaar.

Buttplugs zijn te gebruiken voor de penetratie en stimulatie van de anus.

Het assortiment buttplugs bestaat onder andere uit jelly buttplugs, realistische buttplugs en aluminium buttplugs.

Daarnaast hebben de buttplugs vele verschillende vormen en maten. Voor iedereen is er een geschikte buttplug in het assortiment van Erodreams.

Anaal dildo’s in allerlei vormen, lengtes en diktes voordelig bij Erodreams. Anaal dildo’s zijn speciaal ontworpen voor anaal gebruik.

Zo zijn er zeer realistische anaal dildo’s of dildo’s met bijzondere vormen voor een optimale stimulatie. Daarnaast zijn de dildo’s gemaakt van materialen als glas of siliconen.

Afhankelijk van het model kan de anaal dildo met een zuignap vastgemaakt worden of gecontroleerd worden met een handvat.

Vibrators voor anaal gebruik en optimaal genot in diverse maten en modellen koopt u bij Erodreams. Zo heeft Erodreams anaal vibrators met een realistisch uiterlijk maar ook zwarte, speciaal gevormde vibrators in het assortiment.

Alle anaal vibrators hebben verschillende eigenschappen. Voor iedereen zit er een geschikte anaal vibrator bij!

Snelle levering

Als je voor 22u00 besteld, dan wordt je pakketje morgen al geleverd!

24/7 Online Support

Heb je een vraag of probleem? Wij behandelen dit steeds binnen de 24u! 7 dagen per week!

Retourneren & Omwisselen

U heeft het recht om binnen 14 dagen alsnog af te zien van online-aankopen. Indien het product niet binnen de 14 dagen retour gezonden werd, is de verkoop bindend.